Vill du bli min testläsare?

Jag är framme vid den tidpunkten med min fantasyberättelse att jag nu söker testläsare. Sommaren är den tiden på året när folk har en tendens att läsa mer är min erfarenhet, så förhoppningsvis är där någon därute som kan tänka sig vilja hjälpa mig som testläsare?
   Mina krav för testläsare är väldigt enkla, har du intresse av att läsa, behöver inte vara fantasy och skulle kunna tänka dig göra mig den tjänsten läsa mitt manus vore jag tacksam.
   Allt jag begär, är att du som testläsare, är villig återkoppla till mig (via mail) vad du tyckte om manuset, handlingen, karaktärerna, något som kändes konstigt, dina tankar helt enkelt. Tänk bara på att detta är första delen i berättelsen, allt får inte sin lösning i denna del.
   Jag garanterar inte den är fri från stavfel, trots alla mina genomläsningar.

Hur har jag tänkt att det ska gå till?
   Min tanke är att göra det så enkelt som möjligt för mig själv, alltså skickar jag manuset till via mail i PDF-format. Det är helt enkelt för omständligt och dyrt att skriva ut och skicka det via post, det hoppas jag är acceptabelt.
   Det är upp till varje testläsare att i sin egen takt läsa och begrunda och återkomma, jag har ingen deadline, men jag vill inte det ska betyda återkom om ett år framåt typ.

Är du intresserad av att vara testläsare?
   Använd kontaktformuläret här på hemsida så kontaktar jag dig via mail.
   Eller om du har möjlighet, via Facebook.

Lite detaljer om manuset:
   Textstorlek: Book Antiqua 12
   Radavstånd: 1,15
   Sidor: 325

Här nedan följer en beskrivning jag hoppas ska vara lockande:

I norra Midland, i kung Rödskäggs land, lever den föräldralöse pojken Elion. Som föräldralös har han lägst status i samhället och hans enda förhoppning om ett bättre liv är att bli lärling hos en mästare i ett yrke. Hans husmor, Gerdie Yakada, har dock andra planer. Pojkar över femton år blir tvångsrekryterade till kungens armé och hörs oftast aldrig av igen.

   Som alla andra har han vuxit upp med berättelserna om viskarna, extraordinära varelser som genom århundraden påverkat Midlands historia. Det har inte funnits en viskare på flera hundra år, ingen vet vart de försvann.

   Ödet för honom en dag samman med ett mystiskt smycke som fäster sig runt hans handled. I sin desperation att få av det, träffar han en resande, Arman Merkin, som erbjuder sin hjälp. Tillsammans ger de sig ut på en resa genom Rödskäggs land. Många faror lurar längs vägen och för att överleva måste han bli något mer än den han är.
Jag hoppas det här har väckt ditt intresse, jag ser framemot att höra av dig!
Är där något jag varit otydlig med, hör gärna av dig med dina frågor!

24 jun 2018

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)