Process

Det är en process att gå igenom min fantasyberättelsen från början.
   Nu har jag tagit mig igenom de första tre delarna och gjort detaljerade anteckningar rörande handling, karaktär och utveckling. Dock har jag insett hur många tillägg som jag gjort vilket inte var planerade från början, Detta måste åtgärdas i framtiden, vilka ska man behålla, vilka ska bort? Därför gör jag detaljerade anteckningar nu och inga ändringar innan historien är helt genomläst.
   Just nu har jag påbörjat den fjärde delen vilken är den längsta hittills och kanske den längst av alla? Blir lite osäker på hur lång den sista delen är.
   Handlingen i de första tre delarna har hänt ihop på ett bra sätt, där finns som sagt små tillägg här och där som jag måste bestämma vad jag ska göra med för att riktigt knyta samman det hela. Med andra ord återstår där fortfarande en hel del jobb med det här projektet.
   Genomläsningen av delarna går långsamt och med tanke på att jag bara läst igenom femte och sista delen en gång innan och inte gjort det sedan jag fått tillbaka den från korrekturläsning ser jag framemot att nå den, men först återstår ta sig igenom fjärde delen.
   Samtidigt återstår det att invänta kommentarer ifrån mina testläsare rörande den första delen men det är där ingen stress med, inte med tanke på hur mycket där är kvar att göra med de övriga delarna.
   Med andra ord får man ta ett kapitel i sänder och se långsamt framåt!

Till något annat:

I förra veckan var jag på en författarkväll eller vad man ska kalla det och lyssnade på Stefan Ahnhem. Det var en intressant kväll och jag kände igen en del saker han talade om rörande sitt författarskap. Det är helt klar något jag rekommenderar att göra för den intresserade.


18 sep 2018

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)