Första 2020

Det har gått lång tid senast mitt senaste inlägg så blir det lite skärpning.
   Det har varit en trög start på skrivåret 2020.
   Innan förra året tog slut inledde jag som jag nämnt i tidigare inlägg förgrundsarbetet till ett nytt manus och en tid gick det framåt ganska bra i jämn stadig takt men nu har jag kört fast i huvudet. Där är något som saknas för att få arbetet att framskrida, en blockad i handlingen som jag trodde mig ha koll på innan men den planen har jag sedan dess skrotat. Som det känns nu vet jag inte hur jag ska komma över den begränsningen tyvärr men förhoppningsvis kommer lösningen snart fram.
   Runt nyår prova jag att skriva ett testkapitel för manus, för att testa känslan för hur det skulle kännas och resultatet blev sådär. I och med att jag inte vet riktigt var i manuset kapitlet skulle hamna blev det inte helt bra och där var något som saknades för att driva kapitlet och handlingen framåt, men som sagt, det var bara ett testkapitel.

Och min fantasyberättelse är där kanske någon som undrar över?
   Där händer tyvärr inte så mycket för tillfället. Jag skickade iväg första manuset till fem förlag på en gång efter en lista jag gjort upp, jättesvårt att sätta ihop till att börja med tyckte jag.
   Det tog ganska exakt på dagen fyra veckor innan jag fick ett första nej tack.
   Svar nummer två dröjde tolv veckor också nästan på dagen ifrån att jag skicka och samma svar där mer eller mindre ordagrant.
   Däremot de tre andra på listan har där varit tyst ifrån hittills och nu har det gått cirka sex månader totalt.
   Jag har börjat förberedda en andra lista att skicka manuset till men var det svårt sätta ihop en första lista är denna ännu värre.
   I och med att jag inte fått veta något om vad dem ansett om manuset kan jag inte göra några förändringar till utskick nummer två, jag får helt enkelt hoppas på mer tur där.

11 feb 2020

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)