Väntan

Den sista månaden har mycket handlat om väntan. För en tid sedan gjorde jag ett par beställningar som har tagit betydligt längre tid att få än vad jag räknat med. Först häromdagen inkom den första, i form av ett par skyltar, nu väntar jag bara på en leverans böcker också. För några veckor sedan fick jag nämligen förslagit att prova sälja ett par av mina böcker på ett café, en väldigt intressant idé som jag såklart vill prova. Så idag har jag gjort skylten färdig till böckerna med prislista och lite information om mig själv, nu återstår bara att få böckerna också.

 

Och i övrigt då? Jag blev tillagd i en författargupp på Facebook som jag finner oerhört intressant. Själv har jag inte skrivet så mycket där är, men jag följer allt som skrivs där med intresse. Där finns allt ifrån etablerade författare till sådana som mig själv.

   Samtidigt har det börjat klia lite i fingrarna igen, det börjar bli dags att skriva igen känner jag. Det har gått ett antal månader sedan sist och det är inte riktigt bra. Motivationen har varit lite sådär, när man inte mår riktigt hundraprocentigt är det svårt tvinga sig till att gå vidare. På samma gång har jag i huvudet kämpat med att försöka få ihop berättelsen till den andra delen av mina fantasyberättelse. Jag är inte helnöjd med hur den ser ut i dagsläget, men det är en bra startpunkt. Det bör inte vara några större problem att börja skriva snart. Det som återstår är att välja ut ett par namn till som behövs just nu och göra en tidslinje över hur berättelsen ska utspela sig.

28 maj 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)