Tre projekt

Det har inte blivit mycket skrivit på sista tiden, snarare ingenting för att vara ärlig. Tiden har inte räckt till känns det som, och inspirationen har inte heller funnits där.

   Det ska där förhoppningsvis bli ändring på nu.

   Jag har bestämt mig för att försöka mig på något som jag aldrig tidigare har gjort, nämligen att bolla tre projekt på samma gång. Hur detta ska gå har jag ingen aning om, men jag har bestämt mig för att i varje fall testa, går det inte, får jag prioritera om.

   Främst, så ska jag nu försöka ge mig på att skriva inledningen/prologen till ett nytt projekt som slog mig för en tid sedan och som jag sedan dess gått och funderat på. Det kommer att bli något helt nytt, något jag aldrig skrivit tidigare, med nya karaktärer och ny genre. Det ska bli väldigt intressant att se vad där kan bli av det, min förhoppning, är att det rent av ska kunna bli en trilogi av det i framtiden… Men steget dit är gigantiskt stort.

   Projekt två är att jag ska gå igenom det manus som jag fick tillbaka från korrekturläsning för över en månad sedan nu. Tyvärr måste jag säga att jag ännu läst ett ord av det, och sedan måste där bestämmas en titel vilket alltid är grymt svårt.

   Det tredje projektet är att försöka komma in i mitt pågående projekt igen. Tanken har funnits där att lägga det på is för ett tag, men jag vill samtidigt inte göra det. Om jag gör det, känns det som risken är överväldigande att jag aldrig kommer återuppta det, och kanske är det lika bra? Ärlig talat vet jag inte svaret på den frågan. 

6 dec 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)