Tidskänsla

I det här manuset, mer än någonsin tidigare, handlar det att få till tidskänslan eller hur man ska uttrycka det. Det är här det ska visa sig om jag gjort min research tillräckligt bra och att det märks. Det ska bli intressant första gången man läser igenom manuset första gången och sen vad de första testläsarna säger såklart.
   Men där är fortfarande lång väg kvar att arbeta på det här manuset innan man kommer så pass långt. Jag är däremot nöjd hur pass långt jag kommit på en begränsad tid, där har inte blivit några längre skrivuppehåll sedan jag började skriva, högst ett par tre dagar och jag hoppas det fortsätter till råversionen av manuset är klart.
   Sedan sist lyckades jag ta mig igenom den svåra delen som jag kallade den. Det har gått en tid sedan jag skrev det partiet och jag har inte läst igenom den sedan dess och det kan mycket möjligt bli så att när manuset är klart kommer jag få gå tillbaka och skriva om dessa kapitel eller göra ändringar, det återstår att se då.
   Med dessa kapitel klara så har jag lyckats göra andra delen av manuset klar och börja på tredje delen. Tredje delen är den del jag sett fram emot mest att börja skriva och nu när den är igång har jag insett att den är mer komplicerad än jag från början trodde. På det korta planeringsstadiet ser det ”simpelt” ut men skenet kan bedra.
   Det svåra med det här manuset är att få till tidskänslan över en längre tid, platser som förändras och människor som gör detsamma.
   Det här manuset är en utmaning, men jag ångrar inte att jag tagit det på mig, inte än i varje fall. Skulle jag våga mig på en gissning, är jag halvvägs just nu. Mycket återstår innan jag kan säga att jag är klar. 

10 jun 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)