Tiden går

Oj, såg det var ett tag sedan jag uppdaterade min blogg nu. Tiden har en förmåga att alltid röra på sig, och det finns inte alltid något nytt att skriva om har jag insett. Det är kanske på tiden att jag lägger till något nytt inlägg hur min skrivprocess går till, men exakt vilket steg det ska bli vet jag inte riktigt. Om där är något ni läsare undrar över som läsare denna blogg, kommentera gärna, eller kontakta mig, så ska jag försöka svara efter bästa förmåga.

   Det är samtidigt roligt att se jag snart kommit fram till ett delmål i antal besökare på hemsidan. Det saknas bara cirka 130 besök till innan målet är uppnått, något som jag hoppas kommer ske inom en snar framtid. Lika roligt är det är att se den här hemsidan även får ett par internationella besök då och då, från bland annat USA, Tyskland, Danmark, Finland och England.

   Häromdagen fick jag ett paket på posten med de första exemplaren av min nya bok, Mannen Bakom Ridån. Det är cirka en månad sedan jag beställde dem, och det är alltid spänt att gå och vänta på hur böckerna väl ska bli som tryckta. Detta är min tunnaste bok än så länge, men jag har aldrig något antal sidor mål när jag skriver. Det får bli så långt eller kort det blir helt enkelt. Själva boken såg bra ut annars, jag är mycket nöjd med resultatet. Nu ska det bli intressant att se vad mina läsare säger, det är alltid lite spänt i början innan responsen börjar komma in, men jag antar det är lite det man ser framemot när man skrivet en bok, på sätt och vis.

   Men allt är inte bra. Jag satte mig och skulle skriva ett par sidor idag på min nya laptop, och naturligtvis ville den inte riktigt som jag ville. Den startade men skärmen blev genast svart och bara muspekaren syntes, sen hände där inte mer. Men, som tur är, har man sin gamla trotjänare den stationära datorn där man kan skriva, men jag vill gärna kunna variera mellan dem båda och inte vara bunden till en specifik plats jämnt och ständigt. Och vad som också är tur, är att jag inte har något sparat på min laptop, utan allt arbete lite säkert undansparat på ett USB-minne. Något som kallas backupkopia är något som jag genom åren lärt mig att uppskatta. Det är kanske inte alltid så roligt att behöva göra, men det är verkligen praktiskt, speciellt i situationer som denna. Förhoppningsvis är detta bara något litet problem där jag tryckt på något konstigt som kan lösas utan att den ska behöva lämnas in för service.

001.jpg

Med den nya boken hemma, la jag upp dem i kronologisk ordning bredvid varandra. Det har blivit en del av det nu, och fler kommer där bli i framtiden, hoppas jag. Vem vet, kanske borde man satsa på att försöka få dem omgjorda till e-böcker också? Kanske inte alla, men ett par av dem? I Stormens Centrum finns naturligtvis redan som e-bok, men inte dem andra. Så känner du bara för att testa en av mina böcker, så går det bra att låna den som e-bok på biblioteket. 

21 aug 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)