Svårt parti

Har kommit fram till det parti i manuset som jag fruktat sedan jag planerade det. Det är i mina ögon det svåraste partiet och försöka göra det trovärdigt nog så att det passar in i handlingen kommer bli en utmaning. Jag har gjort en del mindre planteringar som om allt går som det är tänkt kommer få sin lösning i det kommande kapitelet eller nästa.
   Jag kan inte här och nu avslöja vad den här svåra delen handlar om men jag tror att där finns en del som jag gissa vad jag syftar på.
   Upptäckte ett stort problem med ett gårdagens kapitel som jag fått åtgärda idag genom att skriva om kapitlet en del. Återstår att se hur det blev med min korrigering när jag läser alltsammans i sammanhanget men jag tycker att det känns lovande, mer kan jag inte begära just nu.

Jag vet inte hur många gånger jag har sagt att manuslängden inte spelar någon roll, men den här gången är jag uppriktigt orolig för hur långt/kort manuset kommer att bli. Jag fruktade att det skulle bli väldigt långt när jag planerade det, om det är det som gjort att jag hållit igen lite nu när det väl har blivit dags skriva vet jag inte.
   Manuset är tänkt att bli skrivit i fem så kallade delar.
   Den första delen blev oerhört kort men i mina ögon innehåller den allt den behöver. Det återstår också att se den dagen jag läser igenom hela manuset för första gången. Känner jag då att där är något som saknas får jag ändra på det då.
   Andra delen som jag skriver på nu och snart är klar med, trodde jag skulle bli den längsta i hela manuset men nu är jag mer osäker. Det känns nästan som att den tredje delen kan komma att bli längre, men det är bara en känsla jag har.
   Där är så många årtal att hålla koll på den här gången att jag ofta blir snurrig och det trots att jag dubbelkontrollerat allt flera gånger men likväl är där tillfällen jag blir konfunderad. Framför mig när jag skriver har jag en komplett tidslinje men jag tror att jag kommer behöva göra den ännu mer utförlig än vad den är i dagsläget. Förhoppningsvis kommer det avstyra lite framtida problem.
   Det enda som spelar någon roll i slutet, är att personen jag skriver det här för kommer att bli nöjd. Jag brukar alltid skriva för min och mina läsares del, men den här gången känns det lite annorlunda.
   Det har gått ett par år sedan jag publicerade något sist nu och det känns av konstigt nog. Inte heller är det säkert att detta blir något som blir publicerat, det hänger inte helt på mig. Allt löser sig förhoppningsvis till det bästa, det får tiden utvisa. 

21 maj 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)