Skrivvecka

För den kommande veckan har jag bestämt att jag måste ta tag i skrivandet. Av varierande anledningar har jag haft väldigt svårt för att skriva den sista tiden, bristande motivering, tankar som inte velat falla på plats och massa andra störmoment, men nu ska det bli ändring på det.

   Jag har börjat skriva på min andra del i min fantasytrilogi men det är bara precis i början så det har bara precis börjat komma igång, men det jag har skrivet känns i varje fall lovande, enligt mig själv. Vad jag nu behöver göra, är att verkligen sätta mig ner och skriva en rad kapitel i rad så att historien tar fart på allvar och jag på det sättet hittar skrivkänslan.

   Vad jag märkt hittills av det som jag skrivet, är att det kommer bli ett mer komplicerat manus den här gången, för min del att skriva, men förhoppningsvis inte för läsaren att hänga med i när det väl är klart. Det är såklart min förhoppning i varje fall, men ibland blir det inte som man tänkt sig, det är tur man har redigeringsarbetet att falla tillbaka på då.

   Så för att sammanfatta lite för veckan, mår kroppen fysiskt bra, huvudet är med mig, så ska jag skriva helst fem kapitel tillräckligt för att delar av min berättelse ska ta fart på allvar. Antalet sidor har jag inga mål för, det för bli vad det blir, detsamma gäller antalet ord. Det som slagit mig, vid en första anblick, är att det här manuset kan bli mycket långt sett i mina ögon. Den första delen blev det längsta jag skrivet någonsin, och sett till vad jag planerat för den här delen, kommer nog denna bli lika långt om inte längre, men det återstår att se.

   I veckan vid jag en bokleverans jag väntat på de sista två månaderna, så det var efterlängtat och jag hoppas på att planerna för de böckerna blir lyckat, trots att jag mist i varje fall en månads försäljningstid, men det är inte jag kan göra något åt, tyvärr.

4 jul 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)