Skrivlust

De sista två veckorna har varit tunga skrivveckor. Inspirationen till att skriva har helt enkelt inte funnits där. Jag kan inte tvinga mig själv till att skriva, jag måste ha ”rätt känsla” för att resultatet ska bli bra.

   Tanken att försöka ruta in sin dag att försöka att skriva i varje fall ett par timmar om dagen har dykt upp i huvudet, eller i varje fall ett par sidor om dagen, men att försöka tvinga ur dem sidorna lär inte fungera tillfredsställande.

   Innan denna vecka är slut har jag bestämt att jag måste få till helst cirka 10 sidor text. Det ska vara ett mål som inte är ouppnåeligt, trots att jag för det mesta inte brukar sätta upp sådana mål för mig själv.

   Dock har jag faktiskt redan nu läst igenom de fåtal kapitel som jag fått skrivna på det här nya manuset. Egentligen brukar jag aldrig läsa något av det innan hela manuset är klar, men jag gjorde ett undantag den här gången för att rent av få till den där inspirationskänslan och samtidigt känna efter hur manuset känns nu.

   Och hur var känslan då?

   Ärlig talat så vet jag inte riktigt. Jag kan inte riktigt bestämma mig vad jag tycker. Det enda som jag egentligen kom fram till var att de kapitel som ska komma nu måste bli bättre och fördjupa själva handlingen och jag har en handlingsplan hur det ska gå till. Sen om det blir bra, det är en helt annan fråga. 

23 okt 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)