Sedan sist

De gångna veckorna har jag inte fått mycket gjort med min genomgång av fantasymanus två. Värmen har tagit ut sin rätt på mig, att sitta framför en datorskärm när det är uppemot 28 grader inomhus har effektivt stoppat mig.
   Det är en ganska dålig undanflykt egentligen men inte desto mindre sann. Vid det här laget borde jag ha varit färdig med den här genomgången men istället är jag bara halvvägs. Nu gäller det att ta tag i det igen, en handfull kapitel om dagen bör vara genomförbart så från och med måndag blir det till att sätta fart igen.

Så vad har mer hänt sedan sist?
   Till min tacksamhet var där några som svarade på mitt förra inlägg och anmälde sig som testläsare vilket var alldeles perfekt.
   I förra veckan hörde min första testläsare av sig. Där var inga förslag eller tankar som överraskade mig direkt, det kan jag inte påstå, allt var sådant som är bra att tänka på i framtiden helt klart. Jag tänker inte ta upp mer här vad som konkret framkom.
   Dock får det mig att önska min nivå i skrivandet vore högre än vad den är även om jag själv kan se att den blir allt bättre för varje manus jag slutför dock är där lång väg kvar än. Den dagen jag bestämmer att skicka det här manuset till ett förlag, hoppas jag dem kan se potentialen i det här så att jag på något sätt slutligen kan lära mig få till det från början. Som det är nu blir där mycket extra jobb med omskrivningar som jag såklart helst hade velat undvika.
Men det är senare fråga att lösa.
   Nu ser jag framemot att se vad mina andra testläsare säger med tiden och jämföra med min första för där är ju aldrig två som säger likadant. Tyvärr blev där en miss från min sida med två av testläsarna när deras mail hamnade i min skräppost vilket jag missade ett bra tag.

En annan positiv sak är att bloggen fått sig ett litet uppsving sedan mitt förra inlägg, besökarantalet har ökat vilket jag hoppas ska förbli.
   Detta blir allt för idag, till nästa gång hoppas jag att andra delen av fantasymanuset ska vara utläst sen får vi se vad som står på tur.

 

10 aug 2018

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)