Saknad

Det har varit en tung tid med allt som har med skrivande att göra.
   Jag började gå igenom det första fantasymanuset igen men någonstans mitt i var det som krafterna tog slut. I flera veckor kändes det som jag bara satt och stirrade på mina papper och kämpade med mina tankar rörande framtiden för det.
   Vet inte riktigt vad som hände under några veckor där men de sista veckorna har jag varit på det igen och nu har jag gått igenom manuset ytterligare en gång. Den här gången har jag gjort en del förändringar efter mina testläsares kommentarer och får hoppas det blir bättre så här.
 
Däremot sitter jag med ett dilemma nu känner jag. Det känns som att den sista tiden har allt handlat om fantasyberättelsen, läsa, rätta och göra förändringar och sen när man gått igenom alla delarna börja om återigen. Det har börjat känns som man tappat kopplingen till att skriva ett nytt manus, sitta och arbeta med research och sen se en berättelse växa fram när skrivprocessen tar vid.
   Innan har jag nämnt att allt fokus skulle ligga på fantasyberättelsen men jag börjar överväga med mig själv om jag ska skriva något helt annorlunda emellan för att låta hjärnan vila lite ifrån den här berättelsen.
   Där har funnits en idé i huvudet till ett manus helt olikt något annat jag skrivit tidigare och det skulle i så fall vara en berättelse som tar slut efter ett manus som det känns nu. Det lockar allt mer att utforska detta och se vad som kan hända med detta.
   Tanken att leta möjligt förlag till fantasymanuset har också börjat växa sig starkare…

14 mar 2019

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)