Rapport

Att komma igång och skriva igen gick väl sådär. Svensk sommar kom väl lite i vägen. När det är 28 grader varmt inne är det svårt att fokusera på att skriva.

   Så hur gick min skrivvecka då? Kunde väl varit bättre, men sett till det stora hela är jag väl ändå nöjd. Det blev sammanlagt ca 20 sidor text och ca 8500 ord. Det är långt ifrån en av mina mest produktiva veckor men det är alltid en början. Historien i sig börjar i varje fall ta fart, men det kommer dröja ytterligare en del kapitel in i manuset innan alla delar börjar falla på plats, men det är helt okej, speciellt om det kommer bli så långt som jag tror att det kan bli.

   Något nytt mål för kommande två veckorsperiod? Fortsätta skriva, komma framåt, men inget mål på antal sidor eller antal ord. Det gäller bara att hålla bollen igång och fortsätta skriva och hoppas känslan infinner sig där man hela tiden vill fortsätta skriva och inte sluta, har saknat den lite på sistone.

   Ja detta var väl allt för den här gången… nästa gång kanske jag lägger ut ett litet test från del ett av min fantasytrilogi, vad sägs om det?

21 jul 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)