Paus

De sista två dagarna har jag inte gjort annat än att läst. Jag har blivit ombedd göra min andra ”blurp” i livet så nu blir det till att läsa! Det är en trevlig syssla, omväxling ifrån att sitta läsa sitt eget manus. Sammanlagt räknar jag med att det här kommer ta mig ytterligar ett par dagar i anspråk skulle jag tro, men man vet aldrig, ibland går det av bara farten. Så långt som jag har kommit in i det nu verkar det hela mycket lovande, helt klart, ser framemot att läsa slut den snart.

   Detta har dock gjort att jag fått lägga mitt eget manus åt sidan så länge, men det spelar ingen större roll, har ingen deadline att följa där direkt. Fick tillbaka mitt första fantasymanus från korrekturläsning för ett par veckor sedan nu, i normala fall hade det inneburet att jag läst igenom manuset vid det här laget men det tar längre tid den här gången av den anledningen att jag försöker vara extra noggrann.

   Det första som slagit mig när jag börjat läsa mitt eget manus nu är att jag i varje fall måste byta ut fem namn, det i sig blir inga större problem, men jag vet vilka problem jag hade att komma på dem jag har nu från början så fem nya känns lite skrämmande, men jag vet att det kommer gå. 

5 apr 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)