Nyhet!

Den sista tiden har där varit problem med att beställa Den Hemlige Greven, vilket har lett till att den nu blivit nyutgiven eller vad man ska kalla det. Det är fortfarande exakt samma version av boken som varit ute tidigare, med den stora skillnaden att den nu går att hitta på fler sajter! (Fortsätt längre ner)

   Kort om boken. Den bygger på en släkthistoria som har berättats genom generationer och som fördes ner på papper första gången på 1970-talet. Jag blev ombedd av en den här släktens ättlingar att göra om deras berättelse till bokformat, fylla ut deras berättelse kan man väl säga, en rolig utmaning som jag accepterade. Detta är tänkt som första delen, när den andra kan tänkas komma vet jag inte idag. Jag har ändrat alla namn i boken för att skydda speciella individer från förtal. Där finns händelser med i berättelsen som inte kan styrkas mer än ur den här släktshistorien och släktforskningen och för att inte svartmåla individer har jag helt enkelt ändrat alla namn. Alla historiska händelser som jag beskriver i boken är inte helt korrekta hur de sker och när utan har anpassats till boken.

 

/den-hemlige-greven.jpg

1797, Slottet Strawald, Svenska Pommern. Femtonårige Carl-Johan von Sobeck har under hela sin uppväxt levt ett rikt liv. När krig hotar allas säkerhet, fattar hans far det drastiska beslutet att de måste fly.   
   Separerad från sin älskade mor och syster beger han sig i sällskap med sin far och en tjänare av mot ett okänt liv på andra sidan havet i Sverige, i tron att det inte är för evigt.

Följ den unge Carl-Johan von Sobeck på hans resa genom livet, ett liv väsentligt skiljt från det liv han trodde att han var ödesbestämd att leva. I Sverige, närmare bestämt i Ystad och trakten där omkring, finner han ett liv, en kärlek, vänner och en familj. Aldrig hade han kunnat förutse att han i en blond, svensk piga skulle finna sitt livs kärlek.   
   Följ hur den femtonårige ynglingen från Stralsund växer och utvecklas till att kunna axla sin roll som greve Carl-Johan von Sobeck.

Boken finns att köpa på följande sajter: Vulkan, Adlibris, Bokus, CDON

 

9 maj 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)