Novell

Ibland när inspirationen tryter till att sätta sig och skriva på ett manus, kan det bli att jag skriver en novell istället. För ett tag sedan när jag inte skrivet på mitt nuvarande manus på länge, och jag kände att jag behövde komma igång med skrivandet igen gjorde jag just det, skrev en novell.

   Jag skriver alltid anonymt, och en del av dem laddar jag sedan upp på en nätet där vem som helst kan läsa. Det är bara till att göra en sökning på Google för att hitta ett ställe att ladda upp på, som t.ex. Kapitel1.se. Min senaste novell som jag laddade upp i slutet av 2012 har haft cirka 23,000 visningar/läsningar nu, och det ger inspiration till att ta tag i manuset igen för min del.

   Tyvärr har jag inte skrivit något på ett tag igen nu, där kom lite annat i vägen, (igen), men jag ska försöka ta tag i det igen - snart. Man känner av lite stress, eller det är kanske fel ord, men nu har jag haft åtminstone ett par läsare som frågat om man inte har någon ny bok på gång, och det har jag förvisso, men den som är närmst färdigställande saknar jag omslag till, vilket jag får ta tag i.

24 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)