Komiskt

Skrivandet har gått ganska trögt den sista tiden. Det har inte känts som rätt tid att ge sig in på ett större projekt, som nästa del i min fantasyberättelse.
   För att hålla igång lite smått i varje fall har jag skrivit en novell, den blev inte vidare lyckad men det var inte hela världen.
   Däremot har jag gett mig in på att skriva på ett mindre komiskt projekt, också av samma anledning, hålla igång skrivandet. Jag tänker inte gå in på vad det handlar om, men det är en berättelse sett ur ett perspektiv jag aldrig utforskat tidigare och den utmaningen eggar.
   Samtidigt är det så annorlunda och svårt på samma gång. Det kommer definitivt bli ett kort projekt, kanske 30-50 sidor på sin höjd, men det får tiden utvisa. Här har jag inte heller gjort mitt stora förarbete, utan låter det komma av sig själv. Därför vet jag inte riktigt vart det kommer bära innan det tar slut.
   Om någon kommer få läsa det här projektet när jag finner det färdigt återstår att se. I huvudet bär jag med mig ordspråket, en bild säger mer än tusen ord, det är lite inspirationen med alltsammans.

När tiden kommer vara mogen för att ta upp nästa del till fantasymanuset vet jag inte. Min research ligger framme och jag ser den varje dag, men där kommer den få ligga för stunden. Där är en del saker som ockuperar mina tankar nu ifrån att tänka på skrivandet. Förhoppningsvis inom en snar framtid kan man åter börja fokusera tankarna och komma in på rätt bana igen.

Blir ett lite kortare inlägg idag, vi får se när nästa kommer och vad som hänt till dess…

4 okt 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)