Introduktion

På den här bloggen kommer jag att skriva om allt som rör mitt skrivande, nya projekt som är på gång och även lite om hur min skrivprocess går till och så vidare.

   Kan redan nu meddela nästkommande projekt antagligen kommer att bli ett nytt Julie Morales-manus, dock vad det kommer att handla om är för tillfället en hemlighet. Vem vet, i framtiden kanske jag lägger ut ett smakprov.

   Jag har seden en tid tillbaka haft planer på att försöka skriva ett fantasymanus, jag har haft ett par idéer hittills men har inte fått ihop handlingen på ett tillfredsställande sätt – än vill säga.

   En av de bästa sidorna med skrivandet är när man kan testa något nytt, det är i och för sig en stor utmaning, och resultatet blir inte alltid bra, men lärdomen är viktig. Jag ställer stora krav på mig själv i mitt skrivande, är inte jag nöjd med resultatet hamnar manuset som ett ofärdigt projekt på hårddisken. Det har hänt mer än en gång ska tilläggas.

   För inte så länge sedan testade jag skriva mitt första deckaremanus. Resultatet i mina ögon blev halvhyfsat. Personligen tyckte jag det blev för enkelt att genomskåda, så det projektet kommer antagligen aldrig lämna hårddisken. Men lärdomen följer med mig.

   Jag hoppas du som läsare, kommer att finna innehållet här intressant nog att vilja fortsätta följa den i framtiden. Dock kan jag inte med säkerhet säga hur ofta den kommer att bli uppdaterad. 

3 aug 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)