Framtida karaktär?

För en kort tid sedan fick jag ett uppslag till en ny framtida karaktär. Jag har inget namn, vilket naturligtvis är viktigt, men jag ser den här karaktären framför mig. Den här karaktären kommer kräva mer omfattande research än någon av mina tidigare karaktärer, men det är lite tjusningen med den här. Det kommer kräva mycket att läsa på men jag ser helt klart en karaktär i mitt huvud.

   Samtidigt vill jag presentera den här karaktären på ett nytt och fräscht sätt för att vara mina manus. Där finns lika många sätt presentera en karaktär som där finns författare, därför vill jag göra något annorlunda med den här karaktären. Jag tänker lägga en hel del tid på att skapa ett karaktärs-cv till honom. Men jag kommer inrikta mig på de viktigaste delarna. I början kommer jag göra mitt cv specifikt men när det väl är dags att presentera karaktären kommer det bara bli med de viktigaste aspekterna till honom.

   Sen kommer jag lägga mer fokus än någonsin tidigare på karaktärens familjeliv, något som jag av någon anledning ignorerat ganska mycket i mina tidigare manus. För att skapa en riktigt trovärdig karaktär kommer detta bli en viktig aspekt. Sen hur mycket plats de olika familjemedlemmarna kommer att få i framtida manus, det är en senare fråga.

   Det som dock saknas i det här läget är ett manus som passar till den här karaktären, men det är senare fråga. Karaktären kan man alltid skapa för manusidén vet jag kommer att komma med tiden. Finns ett väldigt litet korn till en idé men som jag inte riktigt kan greppa än.

 

 

I övrigt… där har inte blivit ett enda ord skrivet på mitt fantasymanus på cirka en månad nu. Känslan har saknats och likaså skrivlusten. Kroppen är inte riktigt i form. Har tappat lite vikt bland annat, har börjat fundera på avstå träningarna en tid för att bygga på mig igen om det nu kan hjälpa. Blir det inte bättre inom den närmsta framtiden blir det till att söka upp läkaren igen. Sen pågår där en massa saker inom familjen som jag inte tänker nämna här, men som också tar ut sin rätt på en, på alla i familjen och det är nog om det…

29 aug 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)