Fördjupning

På den sista tiden har jag medvetet lämnat allt skrivande åt sidan och låtit huvudet vila lite från de tankarna, inte försökt tvinga fram något som i längden inte skulle bli bra ändå.
   Igår kväll, när man sitter och inväntar andra halvlek i fotbolls EM så slår inspirationen till från ingenstans. Det är så det händer konstigt nog. Tankarna blommade upp från ingenstans och flera nya frågeställningar dök upp rörande fjärde delen till min fantasyberättelse. Även ett par nya möjliga namn dök upp, dock vet jag inte om de kommer användas men nu har jag några alternativ i varje fall.
   Så igår kväll blev det ett öga på fotbollen samtidigt som pennan ”glödde” när man skrev ner alla tankar. Det mesta handlade om en fördjupning för en av mina karaktärer där jag haft lite tvivel hur det skulle lösa sig men nu är jag på god väg i varje fall.
   Sammanlagt blev det cirka fyra sidor i min anteckningsbok där allt rörande manuset samlas ihop. Handlingen är fortfarande lite diffus, jag har inte bestämt helt vad som ska hända, eller i vilken ordning saker ska hända, vilka karaktärer jag ska satsa mest på i detta manus.
   Där är stora frågeställningar att ha i åtanke i detta manus när jag måste sätta upp handlingen mot nästa manus på ett sätt jag aldrig gjort tidigare. Det kommer ta mycket tid göra det ordentligt har jag insett. I min framtid ser jag många tankekartor rörande planeringen.
   Min stora rädsla rörande det jag skrev ner igår, är att det blir lite för… hur ska jag uttrycka det… det blir lite för klyschigt och riskerar förstöra för läsaren i mina ögon. Det återstår att se när jag kommer så långt i planeringen, men det är i varje fall en början.

19 jun 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)