Februarimålet

Innan månaden började hade jag ett tydligt mål satt för mig själv vad jag ville uppnå. Såhär i efterhand var det kanske lite väl generöst långsökt, men målet blev inte uppnått. Det betyder dock inte att där inte blev en hel del sidor skrivna och sådär, men förhoppningen, eller målet, var att jag skulle vara längre kommen än vad resultatet blev i vilket fall som helst.

   Man kan väl skylla på att jag förlora en veckas tid till sjukdom men med facit i hand tror jag inte det hade spelat någon roll för att uppnå målet i alla fall. Det exakta antalet sidor som blev gjorda har jag inte kontrollerat, för det spelar egentligen ingen roll. Mitt uppsatta mål hade mer med var i manusets handling jag skulle vara vid den här tidpunkten och nu när jag ändå inte är där, så är målet inte uppnått hur man än ser på saken.

   Sjukdomen satte som sagt tillbaka mig lite, nu gäller det att hitta tillbaka till känslan som fanns där innan. Jag vet var jag ska ta vid när jag börjar skriva igen, och jag vet ganska så bra hur jag ska fortsätta framåt, så just nu ser jag inte problem med det i varje fall. Samtidigt vet jag att jag närmar mig en viktig vändning i manuset där mycket ska avgöras, där trådar ska gå samman och planteringar lösas upp. Problemet är att inte introducera fler, jag har en till som nog kommer bli oundviklig men efter det är det slut!

   Det är fredagskväll nu, egentligen borde man sitta och skriva i detta nu, men det har varit en lång dag så det får helt enkelt bli framskjutit till i morgon. Vem vet, slår inspirationen till ordentligt och inget kommer till distraktion kan man kanske få ur sig ett 12-timmarspass i morgon eller något, det hade behövts som kompensation! 

1 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)