Del fyra och ett

Den fjärde delen av min fantasyberättelsen har slutligen fått sin genomläsning av mig. I efterhand ångrar jag lite att jag direkt gick på att skriva den femte delen innan jag läst igenom den här. Jag upptäckte ett par saker som jag missat att ta med i den avgörande delen, dock inga större saker, men det är saker som jag kommer behöva lägga till.
   Det tog längre tid läsa igenom den än vad jag önska, men istället för att pressa mig igenom den med ett visst antal sidor eller kapitel per dag, fick det ta den tid det gjorde. Resultat är jag spontant nöjd med som det känns nu i varje fall, återstår att se nästa gång jag läser den, för fler gånger kommer det bli!

Mitt mål var att innan juni månads slut gått igenom den inledande delen av min fantasyberättelse. Detta kan jag nöjt konstatera blev fallet.
   Däremot måste jag säga att det kändes konstigt läsa igenom den igen nu, det var länge sedan sist nu, uppskattningsvis tre år sedan.
   Jag har säkert nämnt det innan, men mitt minne brukar vara bra på att komma ihåg detaljer och planteringar jag gör i ett manus. Men där var en del saker här som överraskade mig lite, men som jag ändå är relativt säker får sina lösningar i senare delar av berättelsen.
   För att säkerställa jag inte glömmer något i det fortsätta arbetet framåt, skriver jag nu ner detaljerade anteckningar under läsningens gång vilket jag även renskrivet när jag ibland knappt kan tyda min egen handstil.
   För min del väntar nu att ta vid med andra delen, vilket är minst lika länge sedan jag läste den sist. Det ser jag framemot att se hur den låter mot den första delen!


24 jun 2018

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)