Årets sista

Det är Nyårsafton, klockan är 21:10 när jag sätter mig för att göra året sista uppdatering.
   Det har gått ganska länge sedan min sista uppdatering nu, det är inte alltid lätt att veta vad att ta upp den här gången.
   Jag har inte fått mycket gjort på skrivfronten den sista tiden, tanken på att ge ut mitt senaste manus innan jul försvann ganska tidigt och efter det har det mesta gått i stiltje.
   Dock har jag fortsatt att arbeta på planeringen av tredje delen av fantasymanuset och det arbetet är i nuläget klart men det återstår att se när skrivprocessen väl kommer igång på allvar. Vid det här laget vet jag hur det brukar bli med den saken för min del.
   Under december månad fick jag ett besked som påverkade mitt skrivande. Jag kände mig redo börja skriva fantasy igen innan dess men jag tappade helt enkelt lite förtroendet på mig själv. Det har sakta börjat komma tillbaka, jag tänker inte gå in mer på vad som hände men det var ett besked som gick emot mig, dock inte första gången och troligen inte sista men det påverkade mig likväl. Det tog mig ett par veckor att smälta.
   När jag ser tillbaka på skrivåret 2015 känner jag mig dock nöjd, däremot har jag inte satt upp några direkta mål för skrivandet 2016. Desto större krav jag ställer på mig själv desto sämre har det ibland en tendens att bli.
   Vi får väl helt enkelt se vad det nya året ger.

Det var allt för den här gången.

Gott Nytt År

31 dec 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)