2019

2018 fick inte den roligaste avslutning på året man kan tänka sig av privata skäl. Det till trots hann jag uppnå mitt uppsatta mål att gå igenom hela fantasyberättelsen från del ett till fem.
   Sedan dess har jag suttit och funderat på vad kommande steg ska bli. Att jag måste göra förändringar i alla fel delarna är uppenbart efter den totala genomläsningen.
   Hittills har jag avvaktat för att i detalj gå in och se vad testläsarna av del ett sagt, för att inte distrahera mig med den fortsatta genomläsningen av de andra delarna, men nu med det avslutat kan jag ta tag i det och det ska bli mycket intressant. Med deras tankar och idéer framför mig ska jag utforma vad som ska ändras i del ett nu först och främst. Hur lång tid det kan ta och göra dessa förändringar i varje del kan jag inte uppskatta i dagens läge men det känns spontant som en massiv uppgift.

Vad väntar du för skrivåret 2019?
   Troligtvis kommer mycket av tiden gå åt fantasyberättelsen skulle jag tro. Några nya projekt har jag inte planerat in även om där finns idéer som ligger i bakhuvudet och vill ha uppmärksamhet.
   Jag har börjat spana efter tänkbara förlag till den här berättelsen men det är en djungel, jag vet inte riktigt hur jag ska tänka eller välja vem man ska sända manuset till den dagen man känner sig redo för det. Som tur är har jag mer tid att överväga detta innan beslut måste fattas.

4 jan 2019

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)