...

De sista veckorna har jag inte mått riktigt hundra, vilket har resulterat i att där inte blivit mycket gjort på skrivfronten – ingenting egentligen. Det här inlägget är de första orden jag på allvar satt mig ner och skrivet. Under gårdagen blev det ett läkarbesök och provtagning men fick inga direkt svar på vad som är fel med den här kroppen, det kan vara ett virus eller infektion, återstår att se. Det får provsvaren ge svar på.

   Mina tankar har varit ockuperat av annat så några direkta framsteg med nästa manus har där inte blivet av. Den där känslan som jag ofta letar efter när jag håller på med skrivandet har inte infunnit sig överhuvudtaget så vi får väl se och hoppas den kommer tillbaka ganska omgående. Det känns att det gått ett bra tag sedan man skrev något sist nu.

   Har i varje fall börjat läsa e-böcker på allvar nu. I läsplattan ligger ett par och väntar på sin tur, och jag har börjat fundera på om jag ska skaffa bibliotekskort så man kan låna e-böcker. Det får bli en senare fråga att ta ställning till. 

26 feb 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)