100

Inlägg 100.
   När jag startade min blogg kändes hundra inlägg avlägset men nu känns det inspirerande att fortsätta med ytterligare hundra.

Till vad som hänt sedan sist:
   Sist var jag lite trött på allt om mitt skrivande tycktes handla om fantasyberättelsen. Planen till att övergå till att skriva något helt annat emellan var starkare än något jag upplevt på länge. Det gick så långt att jag under ett par veckor gjorde en del research samt skapade en del karaktärer och byggde upp deras liv på papper i en mind-map som jag funnit som ett bra sätt strukturera upp dem.
   Däremot fann jag att storyn jag tänkt mig saknar något som jag inte riktigt vet hur jag ska fylla i, inte just nu i varje fall. Istället för att fortsätta fokusera mina tankar på det kommande manuset valde jag att släppa det, upplägget försvinner ingenstans, inte nu när det finns nerskrivet för framtiden.

Det var som om det arbetet triggade igång mig att fortsätta med fantasyberättelsen igen med ny energi och fart. Till min lättnad har det gått relativt fort känns det som samtidigt som några frågetecken jag hade har blivit uträttade.
   Just nu är de första tre manusen genomgångna igen, för vilken gång i ordningen vet jag inte.
   Totalt redigerat:
   Del 1: ca 1100 ord, 0 sidor mindre.
   Del 2: ca 2230 ord, 5 sidor mindre.
   Del 3: ca 2700 ord, 12 sidor mindre.
   För en utomstående låter detta säkert inte mycket men för egen del förundras jag alltid att där försvinner minst 1000 ord för varje genomgång jag gör.
   Nu väntar de två sista delarna där jag har en del stora förändringar att göra som jag vet redan i detta nu. Samtidigt är det min uppfattning att de kommer ta längre tid gå igenom än de första tre, särskilt del fyra.
   Den sista tiden har jag följt ett bra upplägg för genomgången av manusen och det är min förhoppning att tendensen ska fortsätta igenom de sista två delarna.
   Sen ska jag börja leta förlag på allvar, jag har tittat lite hittills men inte på allvar.
   Är där någon som känner till något förlag som är intresserat av fantasymanus får ni gärna höra av er till mig.

7 maj 2019

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)